Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding:
  2. Marineer de rib-eye in 100 cc - azijn met 1 teentje en zout en peper.
  3. Was alle kruiden goed, en pluk de blaadjes van de stelen.
  4. Hak de kruiden grof.
  5. Was de en laat deze heel.
  6. Maak een dressing van de overgebleven azijn met 2 , de , peper, zout en en voeg 50 cc druppelsgewijs toe.
  7. Snijd 2 in halve ringen.
  8. Bereidingswijze:
  9. Neem een mooi groot bord, en drapeer de hierop.
  10. Strooi alle grof gehakte kruiden over de .
  11. Strooi zout en peper over de salade.
  12. goed verhitten in een grillpan.
  13. Rib-eye droogdeppen met keukenpapier.
  14. De rib-eye 30 seconden aan beide zijden dichtschroeien.
  15. Hierna de rib-eye met een goed scherp mes in dunne plakjes snijden.
  16. Leg de rib-eye in stervorm over de salade.
  17. Besprenkel de salade met de gemaakte dressing en het sap van 1 .
  18. Garneer het geheel af met alfalfa en met parmezaankrullen.
  19. Tip:
  20. Vervang de rib-eye door rauwe zalmfilet de bereiding blijft hetzelfde.
  21. Meng bij een dressing alle ingrediënten eerst met de azijn voordat de olie wordt toegevoegd, dit om een beter geëmulgeerde dressing te verkrijgen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • rietsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas en geitenkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
4045 kcal
202%16180 kcal
Vetten
767 g.
1096%3068 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
42 g.
16%168 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Salade van gebakken rib-eye met geitenkaas
  • Home
  • Recept
  • Voorgerechten
  • salades
  • Salade van gebakken rib-eye met geitenkaas