Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Mixer
  • Keukenmachine
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Kneed met en mixer met kneedhaken of in een keukenmachine, van de , de , de , het en een snuf een samenhangend deeg.
  2. Verpak het deeg in vershoudfolie en laat het minimaal 30 minuten in de koelkast rusten
    Verwarm de oven voor op 200 graden.
  3. Verdeel het deeg in 6 stukken en vorm er een bal van.
  4. Rol elke deegbal tussen 2 vellen vershoudfolie tot 2-3 mm dikte.
  5. bekleed de taartvormpjes met het deeg.
  6. leg een royaal vel bakpapier op elke deegbodem en vul met de blindbakvulling.
    Bak de bodems 20 minuten in de voorverwarmde oven.
  7. Verwijder de blindbakvulling en bak de taartbodems in nog 15 minuten goudbruin en gaar.
  8. Laat de bodems in de vorm afkoelen en verwijder de vorm
    Klop de met naar smaak lobbig.
  9. Schep er de door.
    Vul de taartbodems met de roomyoghurt en verdeel het vers fruit erover.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • roomboter en yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom en yoghurt
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter, slagroom, yoghurt is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Roomyoghurt taartje met vers fruit heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 3 recensies
RESET

Lijkt me heerlijk fris! Ga ik zeker uitproberen! Bedankt voor het recept! Groetjes.
maria59 26 mei 2013
Lijkt me heerlijk fris! Ga ik zeker uitproberen! Bedankt voor het recept! Groetjes.
maria59 26 mei 2013
Heerlijk moeilijk taartje. Kan ik nooit maken. Ik ben geen taarten bakker. jammer.
23 mei 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
254 kcal
12%1524 kcal
Vetten
7 g.
10%42 g.
Waarvan verzadigd
3 g.
18%18 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
6%12 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
13%0 g.
Koolhydraten
24 g.
9%144 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
16 g.
18%96 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
2 mg.
0%12 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Roomyoghurt taartje met vers fruit
  • Home
  • Recept
  • Nagerechten
  • Roomyoghurt taartje met vers fruit