Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Pel 1 sjalot en snijd hem in grove stukken.
  2. Zet de kippensoep op met 1 liter koud water, de sjalot en enkele takjes .
  3. Breng het water aan de kook.
  4. Zet vervolgens het vuur laag en laat de bouillon 45 minuten trekken.
  5. Schil intussen de , verwijder het houtachtige uiteinde en kook de op de volgende manier gaar.
  6. Leg ze in een platte pan en zet ze op met koud water, een beetje en een snuf .
  7. Laat ze 10 minuten koken en zet dan het vuur uit.
  8. Laat ze afgedekt in 20 minuten in het hete water nagaren.
  9. Pel en snipper het andere sjalotje.
  10. Snijd de in stukjes van 2 centimeter.
  11. Hak de rest van het selderijblad fijn.
  12. Zeef de kippenbouillon en vul aan tot weer 1 liter.
  13. Haal het kippenvlees van de botten en snijd het in kleine stukjes.
  14. Verhit een kneepje vloeibare margarine in een pan en fruit de sjalot met de 2 minuten.
  15. Voeg de bouillon en het zakje créme soep toe en roer goed door.
  16. Breng de soep aan de kook, voeg de stukjes kip en toe en laat de soep 1 minuut zachtjes doorkoken.
  17. Maak de soep af met selderijblad.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
27 kcal
1%108 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Romige asperge kippensoep
  • Home
  • Recept
  • Voorgerechten
  • soepen
  • Romige asperge kippensoep