Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Zeef
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Maak de knoflook schoon en snij deze in dunne plakjes
    Was de en hak deze zeer fijn
    Maak de rib-eye droog met keukenpapier.
    Meng de knoflook met de , en en marineer de rib-eye hierin 4-8 uur.
    Zorg dat de rib-eye compleet bedekt is.
    Daarna de steak opnieuw droogmaken en bestrijken met .
    Apart het geheel op een koele plaats weg tot gebruik.
    Zeef de marinade en voeg de bouillon toe.
    In een pannetje verhitten en reduceren tot iets minder dan een deciliter, zo'n 15 minuten.
    Kijk uit voor overkoken door het koolzuur in het .
    Grill de rib-eye in een grillpan die zeer heet is.
    Als die naar smaak is bereid, besprenkelen met en naar smaak en laten rusten.
    Roer de door de gereduceerde bouillonmarinade en laat indikken.
    Op smaak brengen met en .
    Snijd de rib-eye in mooie plakjes en serveer met de saus.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en kippenbouillon
  • kippenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bier
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in bier en mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
38 kcal
1%152 kcal
Vetten
2 g.
3%8 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rib-eye met mosterdbiersaus
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • vlees
  • Rib-eye met mosterdbiersaus