Pindasaus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Fruit de met de kerrypoeder in wat tot deze droog gebakken is.
  2. Voeg nu en en de toe en laat dit zo'n 5 minuten smoren.
  3. Meng de met de tot een dun papje.
  4. Zeef het ketjapmengsel en voeg dan de en toe.
  5. Even laten koken tot deze bindt.
  6. Afhankelijk van de hoeveelheid en iets achterhouden om eventueel te verdunnen.
25
25
25

Variaties op Pindasaus

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Pindasaus
VariatieAantalGang
Pindasaus19Sauzen en marinades
Sate met pindasaus2Snacks
Hete kip met pindasaus2Gevogelte

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • sambal en olie kan sporen bevatten van pinda en Allergie in pindakaas
  • pindakaas en sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap en bloem
  • ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pindakaas en olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
194 kcal
9%776 kcal
Vetten
13 g.
18%52 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
10 g.
4%40 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pindasaus