Petjel Godok (gekruide rundvlees met kokos)
- Herkomst Indonesie
 - Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
 - Kookboek van jaccor
 - Schrijf een review
 
Keukenspullen
- Vijzel
 - Pan
 - Stamper
 
Bereidingswijze
- Maak de  schoon en snipper deze fijn.
Maak de lomboks schoon en snijd deze in dunne ringetjes.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Doe het vlees in een pan koken en laat dit zo'n 5 minuten koken.
Kerf het vlees vervolgens in en knijp er de over uit. - Voeg  naar smaak toe. 
Met de stamper van een vijzel het vlees dusdanig stampen dat het bijna uit elkaar valt.
In een hoge pan 4 deciliter verwarmen en er ongeveer 5 cm doorheen mengen samen met de lomboks, , knoflook en .
Vlees in de pan leggen met wat saus er overheen en dit bijna droog laten koken. 
Ook lekker om te maken
- 
      
      
      Recept
        
        Daging petjel (gebakken runderlappen met kokos)44u - 
      
      
      Recept
        
        Daging Sapi Kelapa Dengan Kacang (Rundvlees in kokossaus met bonen)42u45m - 
      
      
      Recept
        
        Daging Rujak (Gesmoorde, gekruide runderblokjes met gember)450m - 
      
      
      Recept
        
        Brongkos Daging (Gestoofd rundvlees met kouseband)445m - 
      
      
      Recept
        
        Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)41u10m - 
      
      
      Recept
        
        Daging klapper (gestoofd rundvlees met kokos)43u 
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - zout past niet in een zoutarm dieet.
 
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
 Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
| Per portie  | Dagelijks Aanbevolen  | Recept Totaal  | |
|---|---|---|---|
| Calorieën | 217 kcal  | 10% | 868 kcal | 
| Vetten | 12 g.  | 17% | 48 g. | 
| Waarvan verzadigd | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Waarvan onverzadigd | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Cholesterol | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Zout | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Koolhydraten | 1 g.  | 0% | 4 g. | 
| waarvan Vezels | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| waarvan Suikers | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Proteinen | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Vitamine A | 0 µg.  | 0% | 0 µg. | 
| Vitamine C | 0 mg.  | 0% | 0 mg. | 
| Calcium | 0 mg.  | 0% | 0 mg. | 
| Ijzer | 0 mg.  | 0% | 0 mg. |