Perzik-kruimelvla

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Kneed van de broodmix, en een soepel deeg.
  2. Laat dit, afgedekt met plastic folie, 15 minuten rijzen op een warme plaats.
  3. Vet de vlaaivorm in.
  4. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  5. Rol het deeg uit op een met bestoven werkvlak tot een lap van ca. 30 cm.
  6. Bekleed de vorm ermee.
  7. Strooi op de bodem en leg de perzikschijfjes erop.
  8. Zeef voor de kruimels de in een kom en meng de erdoor.
  9. Verdeel de in kleine stukjes en leg deze op het bloemmengsel.
  10. Meng alles door elkaar.
  11. Verdeel dit strooisel over de en laat het geheel op een warme plaats 15 minuten narijzen.
  12. Zet de vlaai iets onder het midden van de oven en bak hem in ca. 35 minuten goudbruin en gaar.
  13. Laat hem iets afkoelen en strooi er overheen.
  14. Je kunt de ook vervangen door nectarines of abrikozen.
  15. In plaats van , verdeel 150 gram amandelspijs met 1 eidooier over de deegbodem voordat de erop gaan.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker en poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in paneermeel
  • boter, boter om in te vetten, paneermeel, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, melk, boter om in te vetten, boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, melk, boter om in te vetten, boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en poedersuiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
253 kcal
12%2024 kcal
Vetten
13 g.
19%104 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
23 g.
8%184 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
18 g.
20%144 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Perzik-kruimelvla