Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Maak vooraf of onder het koken van de pasta alvast een koud sausje van een goede scheut (bijv.
  2. Blueband Finesse), een beetje citroensap naar smaak, peper, zout en een paar takjes (versnipperd).
  3. Even roeren en laat dit heel even staan.
  4. Rooster alvast eventjes kort de pijnboompitjes zodat ze een beetje bruin en lekker knapperig worden.
  5. Kook de pasta beetgaar in ruim water.
  6. Giet de pasta af als deze klaar is.
  7. Verhit in een koekepan een scheut olie met de geperste of gesneden .
  8. Schep hierin de pasta heel kort om en om (2 minuutjes) zodat er een lekker knoflooksmaakje aan de pasta zit.
  9. Schep de pasta daarna op de borden.
  10. Over de pasta gaat een klein beetje , strooi je wat pijnboompitjes en leg je een heel klein bedje van sla.
  11. Hieroverheen verdeel je de gerookte .
  12. Over dit geheel giet je met een lepel een beetje van de voorafgemaakte roomsaus met en .
  13. Strooi de laatste pijnboompitjes en het is klaar om op te dienen.
  14. Serveertips:
  15. Lekker met een frisse salade of met een broodje maar ook prima zo te eten.
  16. Snipper ook eens een klein uitje door de olie en knoflook in de pan voor een iets vollere smaak.
25
25
25

Variaties op Penne met zalm

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Penne met zalm
VariatieAantalGang
Penne met zalm en broccoli2Pastagerechten
Penne met zalm1Pastagerechten
Penne met zalm en witte asperges1Pastagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • penne is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kookroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • penne kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kookroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • peper en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Penne met zalm heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Heerlijk recept lekker snel klaar
debora1983 14 september 2010

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
488 kcal
24%976 kcal
Vetten
16 g.
23%32 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
48 g.
18%96 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Penne met zalm
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • pastagerechten
  • Penne met zalm