Paprikasoep III

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Staafmixer

Bereidingswijze

  1. Halveer de 's en verwijder de zaadlijsten.
  2. Leg ze met de bolle kant naar boven op een grillrooster.
  3. Laat ze onder de grill blakeren.
  4. Doe de geblakerde 's in een plastic zak en knoop hem dicht.
  5. Laat ze 15 minuten afkoelen.
  6. Ontvel de tomaatjes en snijd ze in parten.
  7. Ontvel de 's en snijd ze in vieren.
  8. Pel en snipper de .
  9. Halveer de en snijd het vruchtvlees in hele kleine blokjes.
  10. Voeg het toe aan de en roer het goed door.
  11. Knip de af.
  12. Pel de knoflook.
  13. Verhit de in een koekenpan en fruit de uien in 3 minuten bruin.
  14. Roer de erdoor en bak het nog 1 minuut.
  15. Voeg de tomaten en 's toe en stoof de groenten 10 minuten.
  16. Pers de knoflook erboven uit en bak het 1 minuut mee.
  17. Schenk de bouillon erbij en kook de soep 5 minuten zachtjes door.
  18. Pureer de soep met de staafmixer en breng het op smaak met .
  19. Roer de en schep voorzichtig de en erdoor.
  20. Breng het op smaak met .
  21. Verdeel het avocadomengsel over 4 diepe borden als een bergje.
  22. Schep aan tafel de soep om het bergje in de borden.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in groentebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in groentebouillon en roomkaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillon
  • roomkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
128 kcal
6%512 kcal
Vetten
8 g.
11%32 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Paprikasoep III