Panzanella-salade

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan

Bereidingswijze

  1. Was de en snijd ze in schijven.
  2. Breng op smaak met en .
  3. Doe ze in een slakom en dek ze af met een keukendoek.
  4. Zet de kom in de koelkast terwijl u de rest van de sla klaarmaakt.
  5. Spoel de onder de kraan, schud het water eraf en hak in kleine stukjes.
  6. Was de lenteuitjes, snijd het groen eraf en hak fijn.
  7. Was de en hak ze eveneens fijn.
  8. Meng de witte met twee eetlepels en een eetlepel .
  9. Doe het sap van de geperste knoflookteentjes erbij.
  10. Breng op smaak met en .
  11. Snijd het in blokjes van ca, 2 cm.
  12. Giet de dressing erover en meng.
  13. Bak ze krokant in een koekenpan.
  14. Verdeel de over de borden.
  15. Meng de rest van de , de stukjes anjovis, de gehakte lente-uitjes en de gehakte .
  16. Verdeel dit mengsel over de tomatenschijfjes.
  17. Voeg de blokjes bij en beprenkel met de rest van de .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • brood en wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in brood en wijn
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in brood
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in balsamico-azijn
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn en balsamico-azijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
104 kcal
5%416 kcal
Vetten
1 g.
1%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
17 g.
6%68 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Panzanella-salade