Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Yoghurt-sinaasappelpudding recept
Yoghurt-sinaasappelpudding recept

Yoghurt-sinaasappelpudding


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Week de gelatine blaadjes in 10 minuten in koud water. Verhit 1 deciliter water en laat dit van het vuur iets afkoelen. Knijp de gelatine goed uit en roer dit met een houten lepel door het iets afgekoelde water. Roer tot de gelatine is opgelost. Voeg dan de suiker en het sinaasappelsap toe. Blijf roeren tot de suiker is opgelost. Roer de yoghurt er door. Spoel de puddingvorm om met koud water. Als het yoghurtmengsel een beetje lobbig wordt, kan deze in de vorm 3 uur in de koelkast laten opstijven. Keer dan de pudding op een schaal. Garneer de pudding met fruit vers of uit blik.

Serveersuggesties

Het is ook leuk om de pudding in een tulbandvorm te doen. Het midden kun je dan opvullen met het fruit.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit yoghurt-sinaasappelpudding recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Yoghurt-sinaasappelpudding heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.7 / 10 in 3 recensies

  • Mijn dochter, haar man en ook de kinderen hebben alle 4 een lactosevrij dieet ik heb de yoghurt sinaasappelpudding gemaakt met Alpro yoghurt, met bovenop lactose vrije slagroom, ze vonden het HEERLIJK... Lees reactie
    Jenny gaf dit recept op 26 juni 2013 5 uit 5 sterren
  • In dit recept wordt al suiker toegevoegd , misschien over het hoofd gezien?
    Ma-griet gaf dit recept op 3 oktober 2012 5 uit 5 sterren
  • De pudding is zuur van smaak je kan er beter wat suiker in doen. Per pudding 1,5 theelepel om op smaak te brengen.
    Bob Jurriens gaf dit recept op 28 september 2012 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven