Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Wortelcake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wel de sultana rozijnen met sinasappelsap en rasp in de koelkast tot gebruik.
Verwarm de oven voor op 180' C en vet een 20cm bakvorm in.

Klop de zonnebloemolie samen met de eieren in een kom. In een aparte kom doe je bloem, de kaneel, de koekkruiden en de bicarbonate goed door elkaar. Voeg de sultana's met sinasappelsap, de geraspte wortels en de walnoten toe en roer goed door elkaar. Daarna meng je allebei de mengsels goed door elkaar.
Het deeg gaat in de cakevorm en laat het 1 uur in de oven bakken. De satéprikker moet er droog en schoon uitkomen.

Veel smulplezier!

Serveersuggesties

Je kunt er een heerlijke glazuur opdoen als topping!

Allergenen Informatie

Voor dit wortelcake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven