Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Perziken in witte wijn recept
Perziken in witte wijn recept

Perziken in witte wijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng in een grote roestvrijstalen pan de wijn zachtjes aan de kook, (de perziken moeten net onder kunnen staan). Leg de perziken samen met de steranijs en het vanillestokje erin. Laat het mengsel 15 minuten tegen de kook aan trekken. Laat de perziken in de wijn afkoelen, serveer ze samen met een beetje wijn, garneer met een takje munt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit perziken in witte wijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven