Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Peer met Fourme d'Ambert recept
Peer met Fourme d'Ambert recept

Peer met Fourme d'Ambert


Ingrediënten


Bereidingswijze


Als het moeilijk is Fourme d'Ambert te krijgen kunt u ook roquefort gebruiken. Verwarm de kaas met de room en maak er een stevig papje van. Pers de sinaasappel en snijd de schil vervolgens in ringen. Zorg er voor dat u 4 behoorlijk ringen hebt. Leg ze in een ovenschaal en leg de halve uitgeholde peren er op. Vul de peren met het kaasmengsel en zet ze in een voorverwarmde oven op ca. 200 graden C. Kook nu het sinaasappelsap met de suiker tot het een stroperige massa is. Haal de peren na ca 5 min. uit de oven en leg ze, met ring en al, op de borden. Doe de sinaasappel gelei er over en maak af met een blaadje mint. Serveer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit peer met fourme d'ambert recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven