Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pavlova met bosvruchten in glaasjes recept
Pavlova met bosvruchten in glaasjes recept

Pavlova met bosvruchten in glaasjes


Ingrediënten


53

Bereidingswijze


Klop de slagroom stijf en voeg aan het eind de poedersuiker toe.
Verkruimel de meringues grof met de hand en leg een dun laagje in de 4 glazen.
Bedek met de bosvruchten (houd wat apart voor garnering.
Herhaal dit door opnieuw meringues, bosvruchten en slagroom af te wisselen.
Garneer met de frambozen en zet de glazen in de koelkast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pavlova met bosvruchten in glaasjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven