Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mangocreme met rum recept
Mangocreme met rum recept

Mangocreme met rum


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil en pit van de mango's verwijderen. Vruchtvlees met 1 lepel water in een pan doen en op zacht vuur ongeveer 4 5 minuten koken. Regelmatig roeren. Dit gerecht moet 1 dag van tevoren gemaakt worden. Suiker toevoegen en laat al roerend zachtjes koken tot de suiker helemaal is opgelost. Daarna vuur wat hoger en het mangomengsel nog 5 minuten laten pruttelen. Van het vuur halen, af laten koelen, deksel op de pan en tot de volgende dag in de koelkast laten. Daarna weer aan de kook brengen en rum toevoegen, goed roeren en van het vuur halen. Over schaaltjes verdelen, af laten koelen en bedekt bewaren tot gebruik.

Serveersuggesties

Indien geen drank gewenst, dan bijvoorbeeld wat siroop erdoor doen i.p.v. rum. Bewaartijd" hier niet meegerekend.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mangocreme met rum recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven