Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mango-yoghurtmousse met frambozensaus recept
Mango-yoghurtmousse met frambozensaus recept

Mango-yoghurtmousse met frambozensaus


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Bereiding: Laat de mango uitlekken en pureer het vruchtvlees in een foodprocessor.
-Week de gelantineblaadjes in ruim koud water tot ze zacht zijn. Verhit het citroensap met de suiker tot de suiker is opgelost en los hierin, van het vuur, de goed uitgeknepen gelantine op. Laat het gelantinemengsel iets afkoelen; roer dan de mangopuree erdoor en vervolgens de yoghurt.
- Klop de slagroom dik vloeibaar en spatel de room door het mangomengsel. Schenk het mengsel in 4 coupes of glazen en laat de mousse minstens 2 uur opstijven in de koelkast.
- Maak intussen de saus: Maak de frambozen schoon en pureer ze met het citroensap en de suiker in een foodprocessor. Wrijf de puree eventueel door een zeef om de pitjes te verwijderen.
Afwerking: Verdeel de frambozensaus over de mousse en verdeel vervolgens de frambozen en oblierolletjes mooi over de coupes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mango-yoghurtmousse met frambozensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven