Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Bitterkoekjespudding


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de eieren met de melk, kaneel, citroenrasp en suiker.
Week de boterhammen en bitterkoekjes hierin gedurende een uur.
Vet een ovenschaal in.
Leg hierin een laag brood, een laag bitterkoekjes, wat rozijnen en zo voorts tot alles op is.
Giet de rest van het melk-ei mengsel erover.
Kook de pudding een half uur au bain marie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bitterkoekjespudding recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven