Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
After eight truffels recept
After eight truffels recept

After eight truffels


Ingrediënten


Bereidingswijze


1. Verwarm de gecondenseerde melk en de boter in een pan op laag vuur. Goed blijven roeren tot de boter is gesmolten.
2. Voeg de chocolade toe en roer goed tot alle chocolade is gesmolten tot een gladde massa.
3. Haal de pan van het vuur en voeg de Bols pepermint toe en roer het er goed doorheen.
4. Giet het chocolade mengsel in een grote vierkante bak met vlakke bodem.
5. Laat het mengsel een nacht opstijven in de koelkast.
6. Doe de cacaopoeder in een bakje met een deksel.
7. Haal het chocolade-pepermint mengsel uit de koelkast en verwarm de meloenboor met kokend water en boor bolletjes uit het mengsel.
8. Doe de bolletjes in het bakje met cacaopoeder en schud ze een keer heen en weer zodat ze gecoated worden.

Serveersuggesties

Heerlijk als afsluiting van een diner als friandise bij de koffie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit after eight truffels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven