Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbeienake recept
Aardbeienake recept

Aardbeienake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Gelatine weken in koud water..
Aardbeien wassen en kroontjes eraf
Aardbeien koken met weinig water en de suiker en sap van het citroen, koken tot het er moesachtig uitziet. Aardbeien pureren met de staafmixer. Gelatine uitknijpen en met weinig heet water oplossen. Dit door het aardbeien mengsel roeren. Kwartiertje laten afkoelen tot het dik wordt. Slagroom kloppen en door de moes scheppen. Een cakeblik voorzien van lange vingers tegen de rand en hieronder de aardbeien moes verdelen. Dit een dag laten opstijven in de koelkast.

Lekker als nagerecht, maar kan ook als gebak bij de koffie.

Allergenen Informatie

Voor dit aardbeienake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven