Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/admin/domains/mijnreceptenboek.nl/public_html/recept/recept.php on line 17

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/admin/domains/mijnreceptenboek.nl/public_html/recept/recept.php on line 28
Mini gevulde koeken

Ingrediënten

+ -
print

Voor het deeg:

Voor de vulling en afwerking:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

Bereidingswijze

 1. Met dit recept maak je circa 40 koeken.

  Maak een zet of rol , doe de met het , en in een kom of mixer met deeghaak, snij de boter en de in kleine blokjes en meng alles door elkaar totdat je een samenhangende textuur krijgt voeg de toe en meng dit zodanig dat je hier een stevige pil kan rollen, leg het even weg op een koele plaats en maak intussen de aan met totdat deze spuit baar is, niet te slap!
 2. Zet bakplaten klaar met bakpapier en verwarm de oven voor op 230 graden, rol de helft van het uit tot een dikte van circa 1 millimeter een steek er 6 cm ronde plakjes uit leg deze op je bakplaten, pak het restdeeg op en zet het door en rol het op nieuw uit om zo het op te maken, spuit vervolgens op de onder plakjes een dopje spijs, rol nu de ander helft van het uit voor de bovenplakjes, leg deze op de spijs en druk het lichtjes aan, maak van het een strijksel en bestrijk hier de bovenplakjes mee, leg er een halve amandel op en strijk het nogmaals met , bak de gevulde koeken vervolgens in je voorverwarmde oven gedurende 10 – 15 mooi goudbruin af, leuk om eens lekker te trakteren, of voor een kinderfeestje.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
koek
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
11195 kcal
559%11195 kcal
Vetten
708 g.
1012%708 g.
Waarvan verzadigd
28 g.
140%28 g.
Waarvan onverzadigd
15 g.
52%15 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
6 g.
104%6 g.
Koolhydraten
615 g.
236%615 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
250 g.
277%250 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
20 mg.
2%20 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Mini gevulde koeken
Inhoud
 1. Mini gevulde koeken
  1. Ingrediënten
   1. Voor het deeg:
   2. Voor de vulling en afwerking:
   3. Keukenspullen
  2. Bereidingswijze
  3. Ook lekker om te maken
   1. Voedselallergie informatie
  4. Reacties op dit recept
  5. Voedingswaardetabel
   1. Voedingswaardegrafiek