Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Thaise groene salade met knapperige sjalotten recept
Thaise groene salade met knapperige sjalotten recept

Thaise groene salade met knapperige sjalotten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de sjalotten en snijd ze in dunne ringen. Schil de komkommer en snijd deze doormidden. Verwijder de zaadlijsten. Snijd vervolgens de komkommer in dunne reepjes. Kook de peultjes in 3 4 minuten beetgaar. Snijd het pepertje zonder de zaadjes in dunne ringetjes. Klop een dressing van de limoensap, peper, sojasaus en gembersiroop. Snijd de kool in dunne repen en doe ze in een grote saladeschaal. Hak de munt fijn en schep dit door de kool. Voeg de komkommer, peultjes en de sjalotringen toe. Schenk de dressing erover en bestrooi met de sesamzaadjes.

Serveersuggesties

De komkommer kan ook met een kaasschaaf in repen geschaafd worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit thaise groene salade met knapperige sjalotten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven