Omelet met kaas en tomaat

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
    Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
    Klop de licht schuimig.
    Snijd de tomaat in stukjes.
    Hak de zeer fijn.
    Rasp de op een grove rasp.
    In diepe koekenpan de olie verhitten.
    De ui en knoflook fruiten tot ze licht bruin zijn.
    Voeg de toe en laat deze 3 minuten mee stoven.
    Met de kruiden bestrooien.
    De erdoor scheppen.
    Losgeklopte erover schenken, op laag vuur met deksel erop ca. 10 minuten laten stollen.
    De omelet met behulp van deksel op platte schaal laten glijden en dan in punten snijden en serveren.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Omelet met kaas en tomaat heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies
RESET

Door spek of ham toe te voegen wordt het gerecht te zwaar en te vet. En om het recept wat meer smaakbeleving te geven voegen wij wat sambal oelek toe.
jaccor 22 januari 2015
We hebben echt heel lekker gegeten! Misschien dat ik er de volgende keer wat stukjes ham of mager gerookt spek in doe. Het enige dat ik extra erin verwerkt heb is Lavas( maggiplant) omdat ik dat bijna... Lees reactie
Marja 13 oktober 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
280 kcal
14%1120 kcal
Vetten
14 g.
20%56 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
2%28 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Omelet met kaas en tomaat