Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaasbroodje recept
Kaasbroodje recept

Kaasbroodje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de broodjes open en leg ze op een grill met de geopende kant naar beneden. Als ze licht bruin zijn en een beetje krokant, draai ze dan om en besmeer ze met tomatenketchup en naar smaak mayonaise.

Laat vervolgens de verschillende kaassoorten smelten door ze te beleggen en weer terug te leggen op de grill (open kant naar boven). Neem de broodjes van de grill, beleg verder met sla tomaat augurk en klap de broodjes op elkaar.

Allergenen Informatie

Voor dit kaasbroodje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven