Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevuld stokbrood met tonijn, uitjes en paprika recept
Gevuld stokbrood met tonijn, uitjes en paprika recept

Gevuld stokbrood met tonijn, uitjes en paprika


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de uien, paprika en knoflook fijn.
De tomaten in fijne partjes snijden.
Een scheutje olijfolie verhitten en hierin de partjes ui en paprika 3 minuten bakken.
De stukken tomaat en de knoflook toevoegen en even mee bakken.
De dragon, de cayennepeper en een snufje zout toevoegen en het mengsel 10 minuten zachtjes laten pruttelen.
Ondertussen de tonijn laten uitlekken en in stukken verdelen.
Stokbrood uithollen en het brood in een kom gooien.
De tonijn en het mengsel hierbij voegen en het geheel goed doorscheppen.
De uitgeholde stokbroden vullen met het mengsel en inpakken in zilverfolie.
Ongeveer 30 minuten in de oven op 200 graden celsius.

Serveersuggesties

Lekker met knoflooksaus

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevuld stokbrood met tonijn, uitjes en paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven