Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Atjar nanas  (zoet/zure ananas) recept
Atjar nanas  (zoet/zure ananas) recept

Atjar nanas (zoet/zure ananas)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de ananas is stukjes en doe deze in een ruime schaal.
Maak de ui schoon en snij deze in ringen.
Maak de lomboks schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Maak de gula djawa fijn.
Voeg de gula djawa samen met de ui, lomboks en de kruidnagels bij de ananas in de schaal.
Leg nu het kaneelstokje boven op en giet de azijn in de schaal tot de ananas en de andere ingrediŽnten onder staan.
Roer het geheel rustig door, zet de atjar in de koelkast en serveer dit samen met een kipgerecht.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit atjar nanas (zoet/zure ananas) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven