Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geroosterd brood met brie recept
Geroosterd brood met brie recept

Geroosterd brood met brie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de grill voor. Snijd het maisbrood diagonaal door en bestrijk ze aan beide kanten dun met olijfolie. Leg de sneetjes brood op een bakplaat en rooster ze in 4 minuten knapperig bruin. Keer de sneetjes halverwege. Snijd de brie in 6 lange plakken en halveer ze. Bestrijk de sneetjes brood met de jam en leg er de plakjes brie op. Leg de sneetjes nog een keer onder de grill tot de brie uitloopt. Verdeel de rucola over 6 bordjes en leg op de sla de sneetjes met brie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit geroosterd brood met brie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven