Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gerookte zalm in eierschaal recept
Gerookte zalm in eierschaal recept

Gerookte zalm in eierschaal


Ingrediënten


Bereidingswijze


Houd 12 sprietjes bieslook en 4 plukjes dille apart. Hak de rest fijn. Leg 2 plakjes gerookte zalm op de sneden brood en snijd ze in vingers. Snijd de rest van de zalm in reepjes. Snijd het kapje van de eieren, schep of giet ze leeg boven een kom. Houd de schalen apart. Verwarm een kleine pan en roer op een zacht vuur de boter met de eieren tot een romig mengsel. Voeg de room toe, samen met de fijn gehakte kruiden en de zalmreepjes. Breng op smaak met peper en zout. Vul de eierschalen met dit mengsel. Werk af met de zalmeitjes, bieslook en dille. Dien de eieren op in een eierdopje of op een bedje van grof zout. Geef er vingers bruin brood bij. Je kan de vingers ook toasten naar gelang je smaak.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gerookte zalm in eierschaal recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven