Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bruchetta met tonijn, tomaten en rucola recept
Bruchetta met tonijn, tomaten en rucola recept

Bruchetta met tonijn, tomaten en rucola


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rooster de stokbroden in de oven. Snijd de mozzarella en tomaten in 8 plakken. Tonijn uitlekken en over de 8 porties verdelen. Snijd de knoflook door de helft en smeer de geroosterde plakjes stokbrood in met de helfden. Leg er dan de rucola, mozzarella, een plak tomaat en de tonijn erop. Beetje olijfolie, zout en peper om het af te maken.

Serveersuggesties

Lekker met een salade en fruit.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bruchetta met tonijn, tomaten en rucola recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven