Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Marineer het vlees een nacht in de helft en helft met de kruidnagels en het laurieblad en de .
  2. Het vlees moet geheel ondergedompeld zijn.
  3. Bak de .
  4. Knijp het vocht uit het vlees en voeg het vlees langzaam toe.
  5. Bak het vlees aan.
  6. Voeg de helft van het marinadevocht toe en alle en kruidnagels.
  7. Laat het vlees zolang sudderen met de deksel op de pan totdat het vlees gaar is.
  8. Voeg zonodig nog meer marinadevocht toe.
  9. Voeg de al roerend toe.
  10. Week de peperkoek in de roer dit tot een papje.
  11. Voeg dan dit papje ook al roerend toe.
  12. Proef of de smaak naar je eigen zin is.
  13. Naar eigen inzicht eventueel meer stroop of meer met peperkoek toevoegen.
  14. De peperkoek is nodig om de hele massa te binden.
  15. De om die hele specifieke heerlijke smaak te verkrijgen die kenmerkend voor dit recept is.
  16. Voeg en naar behoefte toe.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in spekjes
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
232 kcal
11%1392 kcal
Vetten
9 g.
14%54 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
35 g.
13%210 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Limburg zuurvlees
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • vlees
  • Limburg zuurvlees