Ingrediënten

+ -
print

Voor de kapsel:

Voor de vulling:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spatel
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Klop het samen met de op totdat het beslag hangt, spatel de met het zetmeel erdoor en stort het beslag op een met bakpapier bedekt bakplaatje van 35 X 30 cm.
  2. Bak de kapsel vlot af, ongeveer 10 minuten, in de oven met een temperatuur 220 graden.
  3. Als de kapsel gaar is direct van de plaat afhalen leg het op de kop op een droge theedoek.
  4. En laat het afkoelen.
  5. Afwerking, klop de met de en de stabilisator op, trempeer de bovenkant van de kapsel met , roer met een spatel de marmelade een beetje glad en strijk de jam hierover, neem twee derde van de en strijk dit weer over de jam, rol het geheel op tot een pil van 35 cm, glaceer met de rest van de de koninginnen rol een beetje boomstamachtig af en werk het af met fijn zeefje, snufje, , snij de rol naar hoe groot het oog is in stukken, voor gebruik minimaal 2 uur koelen, te vers is niet lekker, eerst invriezen en een dag later gebruiken maakt de smaak nog beter.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
227 kcal
11%1816 kcal
Vetten
11 g.
17%88 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
9 g.
3%72 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
17 g.
19%136 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Koninginnenrol met Grand Marnier,  marmelade  en slagroom
  • Home
  • Recept
  • Taart en gebak
  • Koninginnenrol met Grand Marnier, marmelade en slagroom