Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Panggangan (anijs cakejes) recept
Panggangan (anijs cakejes) recept

Panggangan (anijs cakejes)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175 C.
Zeef de bloem.
Wrijf het anijszaad fijn in de vijzel.
Klop in een kom 160 gram boter zacht en schuimig is.
Klop er de suiker door tot de suiker opgelost is.
Klop er achtereenvolgens de eieren door, voeg pas een volgend ei toe als het vorige geheel is opgelost.
Klop er met kleine porties tegelijk de bloem en de anijs door.
Beboter kleine cakevormpjes en vul ze tot de helft met het beslag.
Bak de cakejes ongeveer 15 minuten in de oven tot ze lichtbruin en gaar zijn.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit panggangan (anijs cakejes) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven