Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaneelmoppen recept
Kaneelmoppen recept

Kaneelmoppen


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Boter, basterdsuiker, ei en amaretto goed mengen. Bloem met bakpoeder boven boter zeven. Bloem er door mengen tot een deeg. Deeg in twee stukken verdelen. Elk stuk tot een rol maken van 4 cm dik. Vanillesuiker, kaneel en suiker mengen. Suikermengsel op de werkbank uitstrooien. De beide rollen er geheel door rollen. 3 uur in de koelkast laten opstijven . Oven verwarmen naar 180 graden C. Bakplaten licht smeren. De rollen in plakjes snijden van 1 cm dikte. Plat op de bakplaat leggen, 7 op een rij. In 12 minuten goudbruin bakken.

Serveersuggesties

Je kunt ook margarine gebruiken.

Allergenen Informatie

Voor dit kaneelmoppen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven