Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ikan pempek kulit (makreelkoekjes) recept
Ikan pempek kulit (makreelkoekjes) recept

Ikan pempek kulit (makreelkoekjes)


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Maak de makreel schoon verwijder kop en staart de huid en graten.
Snij de makreel in kleine stukjes.
Maak de sjalotjes schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak het bosuitje schoon en snij deze in hele dunne ringetjes.
Zeef het meel met het bakpoeder.
Roer de vis, het zout en het water door elkaar.
Voeg de eieren, bosuitje, sjalotten, knoflook, paprikapoeder, kerriepoeder, pepert en zout toe.
Voeg dan beetje bij beetje het meel er door het mengsel tot een dik beslag.
Meng het geheel tot een homogene massa.
Neem een bal van het deeg en druk die een beetje plat.
Frituur de koekjes in niet te hete olie bruin en gaar (150C).
Laat ze goed uitlekken op een stukje keukenpapier.

Allergenen Informatie

Voor dit ikan pempek kulit (makreelkoekjes) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven