Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boterkoek recept
Boterkoek recept

Boterkoek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng in een mixer of met een spatel alle grondstoffen (zorg dat de boter koud is) op de bloem na glad. Niet kloppen. Verkruimel de bloem erdoor en rol er een pil van circa 5 cm dikte. Snij hiervan plakken van ongeveer 1 centimeter dikte. Leg deze in een ingevette bakplaat van cupcake vormpjes. Strijk ze met een eitje en bak de boter koeken vervolgens in een oven van 220 graden gedurende 15 minuten mooi goud bruin af.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit boterkoek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Boterkoek heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Echt een cool recept! de boterkoek was harstikke lekker!1 echt mjam mjam! maak hem ook! Je MOET dit recept proberen, echt. GROETJES, SOFIA
    Sofia der Haven gaf dit recept op 30 maart 2015 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven