Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Baloo shahi (Stroopkoekjes) recept
Baloo shahi (Stroopkoekjes) recept

Baloo shahi (Stroopkoekjes)


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


De yoghurt met een snufje zout kruiden en 30 minuten laten staan.
De kristalsuiker in 3 milliliter water tot een dikke stroop koken en deze warm houden.
Vervolgens bloem, boter en bakpoeder vermengen. Geleidelijk de yoghurt erbij doen en alles tot een dik deeg kneden.
Dit uitrollen tot het iets dikker dan een rijksdaalder is, 10 minuten laten staan, daarna oprollen en deze rol in 5 cm dikke stukken snijden.
Elk stuk tot een rond, plat koekje uitrollen, met uw duim in het midden een kuiltje aanbrengen en de koekjes in zeer hete boter goudbruin bakken.
Vervolgens in de hete stroop leggen en nog ongeveer 20 minuten koken.
Met poedersuiker bestrooid serveren.

Allergenen Informatie

Voor dit baloo shahi (stroopkoekjes) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven