Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Hapjespan
  • Braadpan
  • Koekenpan

Bereidingswijze

  1. Maak, indien nodig, de schoon en snijd het in blokjes.
  2. Doe hier alvast het zakje shoarma bij.
  3. Versnipper de , snijd de in kleine blokjes en snijd de in schijfjes.
  4. TIP:
  5. Gebruik voor het snijden van de een eierensnijder, dan krijg je mooie gelijkmatige schijfjes!
  6. Doe in de braadpan een klontje .
  7. Als de gesmolten en klaar om in te bakken is, doe je de kip erin en bak je dit goed door, zodat de kip goed dicht geschroeit is.
  8. Dan zet je de braadpan op het kleinste vuur met een warmhoud-plaatje eronder.
  9. Af en toe wel even doorroeren, zodat het niet aanbrandt!
  10. Dan pak je de hapjespan of koekenpan en daar doe je ook weer een beetje in.
  11. Laat dit smelten en bak vervolgens hier de in.
  12. Doe daarna de en de bij en laat dit even doorbakken.
  13. Als dit gedaan is, doe je de hele inhoud van de hapjespan of koekenpan bij de kip.
  14. Laat dit nog even doorpruttelen, zodat de smaak van de goed intrekt.
  15. Intussen verwarm je de over voor, voor de of afbakbroodjes.
  16. Volg hiervoor verder de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  17. Als je gewone puntjes o.i.d.
  18. erbij eet kan je dit gedeelte natuurlijk overslaan.
  19. Als de broodjes klaar zijn kan je opscheppen en aan tafel!
  20. Lekker met knoflooksaus, loempiasaus, sambal en een frisse salade.
  21. Eet smakelijk!!!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pitabroodjes past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruiden, bakboter, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Kipshoarma van Mamma heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Lekker slim dat van die eiersnijder om daar de champignons mee te snijden NOT die snijder is nu naar de vaantjes dus en nog wel een goeie van leifheit :(
Rob Sloos 21 januari 2015
Echt super lekker!
10 januari 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
326 kcal
16%978 kcal
Vetten
16 g.
23%48 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
8%3 g.
Waarvan onverzadigd
3 g.
11%9 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
19 g.
7%57 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kipshoarma van Mamma
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • gevogelte
  • Kipshoarma van Mamma