Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Blender
  • Koekenpan

Bereidingswijze

  1. Spoel de af in een vergiet met koud water en laat het uitlekken.
  2. Snijd het daarna in lange vingerdikke repen.
  3. Klop met een vork het , en een beetje in een ondiepe kom.
  4. Scheur het in stukken en draai ze met een blender of in de keukenmachine tot fijn kruim.
  5. Doe het in een tweede ondiepe kom en meng het met de .
  6. Wentel de kiprepen eerst door het en dan door het broodkruim.
  7. Snijd voor de salsa de en in kleine stukjes, die ongeveer zo groot zijn als de .
  8. Meng ze in een derde kom.
  9. Knip met een schaar een deel van de in stukjes en meng 1 eetlepel ervan door het tomatenmengsel.
  10. Verhit de en olie in een koekenpan en bak de kiprepen ongeveer 5-6 minuten.
  11. Draai ze een paar keer om tot ze mooi egaal bruin zijn.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
  • brood kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • brood, parmezaanse kaas, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, parmezaanse kaas, boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk, parmezaanse kaas, boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en peper
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
716 kcal
35%716 kcal
Vetten
52 g.
75%52 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
16 g.
6%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kiprepen met salsa
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • gevogelte
  • Kiprepen met salsa