Kipkerrie met rijst en en rozijnen

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd de kipfilets in stukjes, pel de en snijd in ringen.
  2. Maak de schoon, verwijder de zaadlijsten en snijd in reepjes.
  3. Maak de schoon en snijd in ringetjes.
  4. Snijd de in stukjes.
  5. Verhit de olie in een braadpan en bak de hierin rondom goudbruin.
  6. Haal ze uit de pan.
  7. Voeg , , selderij, kerrie en aan de olie toe en laat alles ca. 5 minuten fruiten.
  8. Roer af en toe.
  9. Voeg de eraan toe.
  10. Kook ondertussen de volgens aanwijzing op de verpakking.
  11. Roer de door de .
  12. Leg de stukjes kip terug bij de groenten en voeg de hieraantoe.
  13. Laat alles goed warm worden en stoof nog even door tot de kip goed gaar is.
  14. Bestrooi met de .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Kipkerrie met rijst en en rozijnen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Lekker!
Bram 27 april 2013
Lekker!
Bram 23 april 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
364 kcal
18%728 kcal
Vetten
4 g.
6%8 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
5%2 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
6%4 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
56 g.
21%112 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kipkerrie met rijst en en rozijnen