Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Appelplaatkoek zonder suiker


Ingrediënten


Bereidingswijze


De boter met de appelstroop al roerend laten smelten op een laag vuur. De droge ingrediŽnten in een kom mengen. Daar vervolgens het gesmolten boterstroopmengsel bij voegen en goed doorroeren. De appel en abrikozen doorheen roeren. Water toevoegen totdat het geheel wat plakkerig is. Een bakplaat met bakpapier bekleden en het mengsel hierop storen en verspreiden. In 20 minuten gaar bakken in een oven (180 graden).

Serveersuggesties

Een stukje dat nog warm is, smaakt heerlijk. De rest in stukken snijden/breken en in een trommel bewaren. Een lekker en verantwoord tussendoortje.

Allergenen Informatie

Voor dit appelplaatkoek zonder suiker recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven