Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appelflap recept
Appelflap recept

Appelflap


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de appel en verwijder het klokhuis. Snijd de appel in hele kleine stukjes en vermeng deze met de appelmoes en kaneel.
Leg 1 flinke schep op het midden van een plakje bladerdeeg en vouw deze van hoek naar hoek dicht. (driehoek).
Bestrijk deze met de melk en bestrooi hem met wat suiker.
Leg dit op een met bakpapier bekleed bakblik.
Ga zo door tot je alle vier klaar hebt.

Stop ze nu in een op 200 graden C. voorverwarmde oven en bak ze in ca 15 minuten af.

Zowel warm als koud te eten en eventueel te garneren met een toef slagroom of wat vanillesaus.

Allergenen Informatie

Voor dit appelflap recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven