Kaneelmoppen
- Herkomst Duitsland
- Categorie Koekjes
- Bereiden
- Kookboek van henny57
- Schrijf een review

Keukenspullen
- Bakplaat
- Oven
Bereidingswijze
- , , en goed mengen.
- met boven zeven.
- er door mengen tot een deeg.
- Deeg in twee stukken verdelen.
- Elk stuk tot een rol maken van 4 cm dik.
- , en suiker mengen.
- Suikermengsel op de werkbank uitstrooien.
- De beide rollen er geheel door rollen. 3 uur in de koelkast laten opstijven .
- Oven verwarmen naar 180 graden C.
- Bakplaten licht smeren.
- De rollen in plakjes snijden van 1 cm dikte.
- Plat op de bakplaat leggen, 7 op een rij.
- In 12 minuten goudbruin bakken.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- basterdsuiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 6493 kcal | 324% | 6493 kcal |
Vetten | 174 g. | 248% | 174 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 387 g. | 149% | 387 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 7 g. | 8% | 7 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |