Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spatel
  • Pan
  • Appelboor

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon en snijd hem in grove stukken.
  2. Was de , schud hem droog en pluk de blaadjes eraf.
  3. Schil 1 appel en verwijder het klokhuis met een appelboor.
  4. Snijd de appel in schijven, was de overige en verwijder de klokhuizen en snijd ze in partjes.
  5. Dep de kalkoenschnitzels droog en klop ze wat platter.
  6. Breng op smaak met en .
  7. Leg de ham erop.
  8. Leg telkens 2 appelringen op elkaar op de schnitzels.
  9. Klap de schnitzel dicht en steek ze vast met de houten prikkers.
  10. Bak de schnitzels in de hete aan elke zijde ca. 5 minuten aan.
  11. Verhit 1 eetlepel en stoof de appelpartjes ca. 3 minuten met de .
  12. Spatel de er doorheen.
  13. Blus het geheel af net 3-4 eetlepels water met .
  14. Breng op smaak met en .
  15. Laat afgedekt ca. 3 minuten stoven.
  16. Neem de schnitzels uit de pan en zet ze warm weg.
  17. Blus het braadvocht af met de en breng het geheel aan de kook.
  18. Haal de pan van het fornuis, roer er 30 gram koude door en breng op smaak.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • suiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker, suiker, wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
228 kcal
11%912 kcal
Vetten
12 g.
17%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
20 g.
7%80 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
7 g.
8%28 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kalkoenschnitzels met appel