Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Pan
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Laat het deeg ontdooien.
  2. Laat de uitlekken en vang het sap op.
  3. Snijd de kaas in 8 plakjes.
  4. Dep het vlees eventueel droog en snijd het in 8 stukken.
  5. Verwarm 1-2 eetlepels en bak elk stukje 3-4 minuten per kant erin.
  6. Breng op smaak met en en neem uit de pan.
  7. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  8. Rol de deegplakjes op een beetje iets uit (tot ca 15 x 15 cm).
  9. Strooi in het midden van elk plakje 1 theelepel .
  10. Leg hierop 1 filetlapje, 1 plak kaas en 2 halve .
  11. Vouw het deeg over de vulling en sluit het pakje.
  12. Kluts de en bestrijk de deegpakjes ermee.
  13. Plaats de deegplakjes op een met bakpapier beklede bakplaat en pak ze 20-25 minuten in de oven.
  14. Pureer de rest van de met de , de en 100 milliliter abrikozensap en breng de saus op smaak.
  15. Was de sla en schud hem droog.
  16. Roer , en een snufje door de .
  17. Klop er 2-3 eetlepels door.
  18. Meng de dressing en de noten door de sla.
  19. Serveer de pakketjes met de abrikozensaus en de sla.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg en bloem
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in paneermeel
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bladerdeeg en paneermeel
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • walnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in bladerdeeg en paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd en suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
239 kcal
11%956 kcal
Vetten
13 g.
19%52 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
22 g.
8%88 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kalkoenfilet in bladerdeeg met abrikozen en gemengde sla
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • gevogelte
  • Kalkoenfilet in bladerdeeg met abrikozen en gemengde sla