Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bananenjam recept
Bananenjam recept

Bananenjam


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de appelen en snijd ze fijn. Zet ze met water op en kook ze tot moes. Pel de bananen en snijd ze in schijfjes. Voeg de bananen en het citroensap toe en kook het gaar. Weeg het mengsel en neem per 1 kg 800 gram suiker. Kook het mengsel in tot ¾ van het oorspronkelijke volume. Voeg de suiker toe. Kook de jam in tot de goede dikte. Giet hem heet in potten en sluit ze af.

Ook lekker op toastje met paté en klein beetje jam.

Allergenen Informatie

Voor dit bananenjam recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven