Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Banaan aardbei jam recept
Banaan aardbei jam recept

Banaan aardbei jam


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zorg dat je de jampotten van te voren schoon hebt gemaakt.
In de vaatwasser werkt dit het snelst en makkelijkst.
Leg de theedoek op het aanrecht en zet hier de potten vast op klaar.
Schil de banaan en snijd in grove stukken.
Was en ontkroon de aardbeien.
Halveer deze.
Doe alles in een pan, ook de suiker.
Op middelhoog vuur het fruit en de suiker omscheppend verwarmen.
Als het gaat pruttelen, vuur iets lager zetten en een paar minuten door laten pruttelen.
Wil je hele fijne jam zonder grove stukken even de staafmixer gebruiken.
Nu schep je de potten driekwart vol, deksel erop en gelijk op z'n kop op de theedoek zetten.
Zorg dat de potten goed dicht gedraaid zijn.
10 minuten laten staan en weer omdraaien.
Af laten koelen en voilą!!!! Je jam is klaar.

Allergenen Informatie

Voor dit banaan aardbei jam recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven