Italiaanse appeltaart
- Herkomst Italie
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van Dolinde
- 1 reviews
Keukenspullen
- Mixer
- Oven
Bereidingswijze
- 20 minuten wellen in warm water.
- en in een kom met de mixer kloppen tot de en olie emulgeren.
- De er 1 voor 1 toevoegen.
- met , , en erbij voegen en door elkaar spatelen.
- /peren en toevoegen.
- Het geheel in een kom voegen en gaar bakken in de oven op 200 graden (30 tot 45 minuten, afhankelijk van oven en grootte van de vorm).
Ook lekker om te maken
-
Recept
Appeltaart de luxe met noten430m
-
Recept
Appeltaart41u10m
-
Recept
Appeltaart41u
-
Recept
Grootmoeders appeltaart41u35m
-
Recept
Appeltaart41u10m
-
Recept
Appeltaart41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (1)
Italiaanse appeltaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per taart | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 3425 kcal | 171% | 3425 kcal |
Vetten | 23 g. | 34% | 23 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 465 g. | 178% | 465 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 250 g. | 277% | 250 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |