Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spatel
  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Roer in een kom de , , serehpoeder, , knoflook, en door elkaar.
    Neem de plakken uit de koelkast en masseer deze in met het oliemengsel.
    Laat het vlees ± 30 minuten afgedekt buiten de koelkast op temperatuur komen.
    Verwarm een koekenpan voor op hoog vuur.
    Zet het vuur middelhoog en leg de plakken in de pan.
    Bak de plakken zachtjes, door deze regelmatig over de bodem te schuiven met een spatel en veelvuldig te keren.
    Bak de plakken in ± 8 minuten zachtjes goudbruin van kleur en rosé van binnen.
    Breng de plakken op smaak met en eventueel nog .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Indonesische varkenshaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7.3 / 10 in 3 recensies
RESET

Ik ben blij te horen dat jullie genoten hebben verder hoop ik dat je nog vele recepten zult proberen eet smakelijk M.v.g Jaccor
jaccor 20 april 2014
Had geen gedroogde chilipepers maar of het daarmee zoveel beter was geweest betwijfel ik, zonde van de varkenshaas
Vinnie 19 april 2014
Vandaag gegeten. Erg lekker. Ik had de gekruide olie al 's ochtends gemaakt, zodat de smaken konden intrekken. Is zeker voor herhaling vatbaar. Groetjes, Marijke
marij-franca 3 juni 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
202 kcal
10%808 kcal
Vetten
9 g.
13%36 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Indonesische varkenshaas
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • vlees
  • Indonesische varkenshaas