Indonesische pasteitjes

Ingrediënten

+ -
print

Deeg:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Bak het vlees rul in wat olie.
  2. Was en snijd de groenten heel fijn en voeg dit bij het vlees samen met de kruiden, , , etc.
    Laat het goed gaar worden en schep het regelmatig om tot het vocht verdampt is.
  3. Doe er de gare rijstvermicelli bij en meng alles goed door elkaar.
    Laat het mengsel afkoelen.
    Maak van alle ingrediënten voor het een soepel ,
    Voeg nog wat toe als het te plakkerig is en verdeel het in 40 partjes (afwegen en delen door 40).
    Rol ze uit tot de grootte van de vorm.
  4. Leg dit over de vorm, doe er de vulling op en zorg dat er geen vulling op de rand komt.
    Bestrijk een helft van de deegrand dun met en druk de vorm dicht.
    Snijd de restjes aan de buitenkant van de vorm af en haal het pasteitje eruit om zo nog 39 pasteitjes te maken.
    Frituren in hete olie.
25
25
25

Variaties op Indonesische pasteitjes

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Indonesische pasteitjes
VariatieAantalGang
Indonesische pasteitjes1Hapjes

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
  • sambal en trassi kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bouillonblok, deeg, bloem
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren en geklopt ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • deeg en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • selderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • sambal en trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in trassi
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
211 kcal
10%4220 kcal
Vetten
4 g.
5%80 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
37 g.
14%740 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Indonesische pasteitjes