Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vegetarische wraps recept
Vegetarische wraps recept

Vegetarische wraps


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de parpika en bak het in een ( grill)pan. Kook in een andere pan de mais in heet water. Doe dan het blik gepelde tomaten bij de paprika en breng het op smaak met peper en zout. Leg nu de wraps in de magnetron en verwarm ze. Giet de mais af en haal de wraps uit de magnetron. Doe dan de saus en de mais in de wraps samen met de basilicum en de creme fraiche en rol ze op.

Allergenen Informatie

Voor dit vegetarische wraps recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven